Acengineering-no.com

Sanitary Disposable Pumps

Home  >>  Sanitary Disposable Pumps

AC Engineering har flere gode produkter på lager, alle med nytenkende, innovative funksjoner og energieffektiv ytelse. Våre sanitære engangspumper brukes i en rekke ulike industrier, inkludert matindustrien, den farmasøytiske bransjen, innen kjemi og medisin. Det som skiller våre pumper ut fra mengden er de proprietære stempelpumpene med motor og et separat pumpehode som kan byttes ut lynraskt. Det at man kan bytte ut selve hodet gjør det ekstremt enkelt å holde hygienen på topp, samtidig som pumpene kan skryte av et langt liv uten servicebehov. Engangspumpen er helt og holdent forseglet, noe som allerede er en stor forbedring fra tidligere modeller og konkurrentenes alternativer. Dessuten har pumpen et smart, innovativt design som som gjør driften veldig økonomisk uten å tære på funksjonaliteten. Denne populære pumpen fra AC Engineering kan lett trykke gjennom opptil 500 liter i minuttet, med trykk på opptil 50 psi.

Som med våre andre pumper har man en rekke fordeler å se frem til, inkludert de følgende:

Rullende komponenter

Detaljene i engangspumpen fra AC Engineering er såkalte rullende komponenter som kan skryte av et balansert trykk. Dermed gnis ikke delene mot hverandre som i andre pumper, og selv uten smøring vil bruken altså tære minimalt på pumpen. Dette gir en lenger bruksperiode, og du vil neppe trenge en ny pumpe de kommende årene. Slitesterke pumper må smøres – pumpene fra AC Engineering klarer seg fint uten din hjelp, samtidig som slitasjen er nærmest usynlig.

Kjemikalier spretter av

Stempelpumpene fra AC Engineering er alle dekket av et syltynt, usynlig lag med harpiks. Dette stoffet er en blanding av terpener og gummistoffer, noe som gjør at andre kjemikalier spretter av. Dermed kan man bruke pumpene til de aller fleste formål uten at man skal være redd for kjemiske stoffer som kan skade belegget. Dette er en klar fordel for de som jobber i den kjemiske industrien.

Billig pumpehode

Det er selve pumpehodet som er midtpunktet i en stempelpumpe, og det er disse som oftest må byttes ut etter varig bruk. Pumpehodet fra AC Engineering kan enkelt byttes ut helt uten verktøy, altså slipper du å søke etter hjelp fra teknikere når du vil bytte ut hodet. Dessuten er selve hodet et billig tilbehør, altså kan man bytte dem ut jevnlig og kaste de brukte hodene uten at rensing eller desinfeksjon er nødvendig.

Ingen lommer

AC Engineering satser kun på produkter i høyt kvalitet, og er veldig møysommelige hva angår levetiden. For å gi alle kunder et godt produkt, fokuserer vi på slitesterke materialer og smarte løsninger som øker levetiden. Engangspumpene for sanitært bruk har ingen uønskede lommer der væsker eller kjemikalier kan samle seg. Dette er et stort problem for magnetiske pumper, men ikke for høykvalitetsproduktene fra AC Engineering.

Lett i bruk

Det beste med denne moderne stempelpumpen er at det er utrolig enkelt å bytte ut detaljene, noe vi beskrev tidligere i denne artikkelen. Samtidig er brukervennligheten på topp – alle våre pumper er lette i bruk, men når det er snakk om et sanitært produkt er det ekstra lukrativt å kjøpe de mest brukervennlige alternativene.

Disse robuste, brukervennlige, smidige og slitesterke pumpene vil gjøre arbeidet sitt i mange år uten noen som helst service eller reparasjoner. Så lenge du følger veiledningen og bytter ut pumpehodene jevnlig, vil du aldri oppleve noen som helst vansker med denne sanitære engangspumpen. Med et høyt trykk og stor kapasitet (opptil 35 liter i minuttet) er dette et særdeles lukrativt, langsiktig kjøp som man vil bruke med glede. Legg merke til at alle pumpebæringene sitter eksternt, utenfor selve pumpehodet. Slik slipper man forurensning av væskene etter det første utbyttet av engangspumpen.

Privacy Policy