Acengineering-no.com

Samarbeidspartnere (DNB, Aktiva Økonomitjenester AS, Sekretær Service AS, Revisorgruppen Sunnhordaland AS, Advanced Solutions AS, Intelligence Software LTD)

Home  >>  Samarbeidspartnere (DNB, Aktiva Økonomitjenester AS, Sekretær Service AS, Revisorgruppen Sunnhordaland AS, Advanced Solutions AS, Intelligence Software LTD)

Gjennom årene har AC Engineering samarbeidet med en rekke ulike selskap, i tillegg til utallige enkeltpersonforetak. Vi har bygd oss et godt rykte på flere områder, og sørger for å opprettholde dette videre. Nedenfor finner du noen av selskapene vi har jobbet for/med. Vi håper at dette vil gi deg en ekstra grunn til å velge AC Engineering for alle dine behov.

DNB

Dette er en av de eldste finansinstitusjonene i Norge, med røtter helt tilbake til Christiania Sparebank som ble stiftet i 1822. Deretter har banken vært gjennom en rekke sammenslåinger og fusjoner frem til Den norske Bank og Gjensidige NOR til slutt formet «DNB». AC Engineering har gjort en rekke mindre og større jobber sammen med DNB, noe som har ledet til et særdeles godt forhold på høyt nivå. DNB er en av Norges mest kjente merkenavn, og forvalter store deler av nordmennenes huslån. Vi er stolte av å ha hjulpet det gigantiske finanskonsernet med den moderne utviklingen.

Aktiva Økonomitjenester AS

Snakker vi regnskap på Stord, er det Aktiva Økonomitjenester AS som gjelder. Dette er trolig de hyggeligste regnskapsførerne du noen gang vi finne, og det er alltid en fryd å ringe Aktiva Økonomitjenester for å slå av en prat. Vi har hatt et langt og veldig nært partnerskap med dette lokale selskapet, som befinner seg midt i sentrum av Leirvik, i det historiske Kunnskapshuset. Solid faglig kompetanse og bred kunnskap om næringslivet i området har gjort Aktiva Økonomitjenester til et populært kontor i byen.

Sekretær Service AS

AC Engineering holder flere baller i luften, og er aktive på markedet av bemanning. Vi har gode ingeniører som står klare for å gi konsultasjoner til den som trenger hjelp, og Sekretær Service AS har ofte brukt vår hjelp til mindre prosjekter. Samtidig har vi brukt deres tjenester med jevne mellomrom når det var behov for bedre oversikt – dette kan de veldig godt, og det at  Sekretær Service AS holder til et steinkast unna vårt kontor er prikken over i-en.

Revisorgruppen Sunnhordaland AS

Vi er veldig heldige her på Stord, for Revisorgruppen har åpnet en egen avdeling midt i Leirvik, der det store nettverket av uavhengige revisjonsfirmaer har funnet lokale eksperter og satt opp kontoret. Revisorgruppen er blant de mest kompetente nettverkene i landet, og det er de du bør kontakte dersom du vil satse på en ISO-sertifisering. Revisorgruppen er effektive og kan håndtere selv de største utfordringene. Alle selskap må gå gjennom revisjoner med jevne mellomrom dersom de vil fortsette å eksistere. Kontakt Revisorgruppen når du er klar til å gå gjennom en liten test.

Advanced Solutions AS

Ser du etter skatterådgivning, er Advanced Solutions AS et sentrum av kunnskap. Her får du hjelp til det aller meste, fra primitive løsninger for privatpersoner til store nettverk av hyppige konsultasjoner for internasjonale bedrifter. Advanced Solutions har dessuten en ypperlig beliggenhet i Sandnes, kun et snaut kvarters kjøring fra Stavanger. Samarbeidet mellom AC Engineering og Advanced Solutions peker mot en uoverkommelig trang til å oppfylle kundenes behov fra A til Å. 

På toppen av dette har vi selvsagt samarbeidet med en rekke andre pålitelige, kjente selskap som Intelligence Software LTD. Vi har tross alt mer enn ti år bak ryggen og har tatt på oss oppgaver i alle størrelser gjennom årene. Slik bygger man seg et godt rykte. AC Engineering har samarbeidspartnere fra hele Norge og omegn – vi er sikre på at hver eneste av våre kunder, partnere og klienter har gode tilbakemeldinger fra vårt arbeid.

Privacy Policy