Acengineering-no.com

Palm Ventilator

Home  >>  Palm Ventilator

Gjennom et langt og ambisiøst samarbeid med flere ulike bransjer har AC Engineering kommet frem til de beste produktene for en rekke industrier. En av produktene vi er mest stolte over å kunne tilby, er den håndholdte viften for medisinsk bruk. Den første av disse spesielle viftene kom på plass allerede i 1992, og har blant annet blitt brukt av den israelske hæren. Siden dess har utviklingen vært fenomenal, og de seneste viftene er helt uten sidestykke. Erfarne leger vil bekrefte hvor smidig det er å ha en bærbar vifte når man jobber i vanskelige forhold, og det er dette prinsippet AC Engineering hadde i tankene når vi begynte å kjøpe inn disse spesielle produktene.

Det finnes flere ulike bærbare vifter der ute, men vårt unikt produkt i høyt kvalitet skiller seg fra mengden gjennom et innviklet, dog brukervennlig system som gir brukerne mer frihet enn hva de kan tenke seg. Her er noen av de andre fordelene med den bærbare viften du finner hos AC Engineering:

Ingen grenser

Den største og mest soleklare fordelen med de håndholdte viftene fra AC Engineering er nettopp at de er bærbare. Det er en gigantisk forskjell mellom det å måtte laste en gigantisk vifte opp i en lastebil eller pickup, og det å plukke den opp og bære den med seg uansett hvor man er på vei. Dette gir langt større frihet til å handle der det er nødvendig – slik får man en virkelig følelse av det 21. århundret, med alle de teknologiske undrene det nye millenniet fører med seg. Ikke glem at hovedformålet med viften er oppkoblingen mot diverse pumper – pumper som stopper vanlige mennesker og soldater fra å miste for mye blod. Ofte kan man ikke vente på at de store, nesten urokkelige pumpene og viftene kommer frem. Med bærbare alternativer kan man alltid ha hjelpen med seg!

Smart teknologi

Som sagt har det tatt flere tiår å komme frem til sluttproduktet som vi reklamerer for her. Denne tiden har blitt brukt til å skape stadig mindre komponenter og dermed bli mindre avhengig av tilleggsutstyr. Den bærbare, håndholdte pumpeviften hos AC Engineering er et teknologisk under, der man bruker den såkalte «Volumetric Diffuse Respiration»-metoden for å gi større ytelse og bredere funksjonalitet. VDR kom på plass allerede i 1980, men det er kun nå man finner bærbare pumper og vifter med denne teknologien. Slik kan man altså redde flere liv, og det er dette vi bør strebe etter.

Lang batteritid

Når du skaper et bærbart produkt, er det ekstremt viktig å få på plass et godt batteri. Man vil nødig ende opp i en situasjonen der selve teknologien er tilgjengelig og liv kan reddes, men batteriet går tomt. Dessverre er dette det store problemet med andre håndholdte pumper og vifter. Man rekker rett og slett ikke å hjelpe nok mennesker før produktet flater ut selv. De håndholdte viftene fra AC Engineering er energieffektive og har et moderne, stort batteri som vil holde produktet i live selv etter flere timers bruk. Dessuten vil batteriet lade seg opp veldig raskt etter bruk.

Dersom du ser etter en komplett løsning av høyteknologiske produkter egnet for både militært, privat og medisinsk bruk, er disse bærbare pumpeviftene et naturlig valg. Hvis du kontakter AC Engineering på forhånd, kan vi til og med sette sammen en pakke med produkter for deg, slik at du får alt du trenger på én gang. Samtidig vil en pakkepris være rimeligere enn hvert produkt hver for seg, altså vil du spare enda mer penger. Forresten er det verdt å nevne at de håndholdte viftene allerede er en del billigere enn lignende, ikke-bærbare produkter. Altså finnes det ingen valid grunn til å velge noe annet, når man har et slikt under tilgjengelig.

Privacy Policy