Acengineering-no.com

Om oss (AC Engineering AS)

Home  >>  Om oss (AC Engineering AS)

AC Engineering ble stiftet i 2002 og har siden dess utført en rekke mindre og større prosjekter. Noe av det beste med selskapet er beliggenheten. Kontorene finner du på Stord, midt imellom Bergen og Stavanger, en knapp times biltur fra Haugesund. Når man er omringet av naturskjønne, norske omgivelser, fungerer tankeprosessene på en helt ny måte – derfor har AC Engineering klart å skille seg ut med nytenkende, innovative prosjekter. Porteføljen av fornøyde kunder og partnere er lang, og store deler av kommunikasjonen kan gjøres over nettet. Moderne teknologi lar oss prate sammen via videosamtaler og sende nødvendig dokumentasjon lynraskt, altså vil du neppe bli nødt til å besøke Stord i første omgang. Med mindre du har et gigantisk prosjekt, da – men da kommer nok de beste fra AC Engineering på besøk til deg i stedet!

Pumper

AC Engineering er eksperter hva angår pumpeanlegg, og har flere anbefalte pumper på lager. Du kan lese om alle de forskjellige pumpene i deres egne artikler, men vår kunnskap om selve konseptet går mye dypere en dette. Vi ser en bærekraftig fremtid utvikle seg rundt oss, og vårt mål er å hjelpe den fremover. Ved å legge inn en innsats prøver vi å forandre omgivelsene i samfunnet til det bedre. Det hele begynte i Romerriket, der lærde begynte å eksperimentere med sugekraften. Greske oppfinnere brukte også sugepumper til diverse formål, men det var vakuumet som virkelig satte fart på progressen. Vakuumpumper dukket opp rimelig sent i historien – de første forsøkene dateres til det 17. århundret. Problemet var at man ikke kunne løfte vann høyt nok til å utvide bruken. Det var ikke før man fikk kontrollert trykk på plass at pumpene virkelig ble utbredt i både hus og andre lokaler. Pumpene utfører en rekke viktige funksjoner i hjemmet, men det er varmen som står sentralt i spørsmålet om energieffektivitet og optimalisering. Ingeniører verden rundt jobber for å blande moderne teknologi med høy brukervennlighet, lavt energiforbruk og stabil ytelse.

AC Engineering har 15 års erfaring fra mange ulike bransjer, og vi garanterer høy kvalitet på alle oppgaver som utføres. Uansett vanskelighetsgrad, uansett beliggenhet – AC Engineering har ryggen din.

Utvikling

Hvis du ønsker å utvikle et eget produkt eller finslipe en eksisterende ide, bør du ta kontakt med en ingeniør som har drevet med lignende forskning. Slik får du en grundig tilbakemelding om hvilke utfordringer du vil støte på i prosessen. En god ingeniør er gull verdt, og vi har samlet de beste av de beste i både Norge og omegn.

Arbeidsledere

Noen ganger trenger man hjelp underveis i et allerede levende prosjekt. Andre ganger støter man på hindre midt i byggingen eller oppussingen av et objekt, og trenger en midlertidig leder til å rette ting opp. Også her kan AC Engineering komme med anbefalinger, slik at du finner den rette mannen (eller kvinnen) til jobben. Vi har flere gode ingeniører med ledererfaring som gjerne hopper inn i mindre prosjekter.

Konsulenter

Hvert eneste prosjekt tar i bruk titalls, noen ganger hundretalls av konsulenter. Rådgivende ingeniører er blant de mest ettertraktede på markedet, men samtidig er det her man oftest støter på uansvarlige pengejegere med liten (eller dårlig) erfaring. Derfor er det ekstremt viktig at man velger rett konsulent fra begynnelsen, slik slipper man nemlig å forklare alt flere ganger underveis.

Olje- og gass mer vrient

Etter at oljeprisen falt drastisk noen år siden, har markedet krympet en del. Man har måttet kutte ned i kostnader, og tusenvis av arbeidsplasser gikk tapt i prosessen. Det er fortsatt stor etterspørsel etter ingeniører, men man må vite hvordan man bruker de rette kanalene for å matche arbeidsgiver og ansatt. Dessuten kan AC Engineering hjelpe deg med å finne jobb i utlandet, dersom dette skulle være av interesse.

Privacy Policy