Acengineering-no.com

Kontakt oss (VERFTSVEGEN 115 PB 185 5402 STORD NORWAY)

Home  >>  Kontakt oss (VERFTSVEGEN 115 PB 185 5402 STORD NORWAY)

AC Engineering AS er alltid klare til å diskutere spennende prosjekter, eller ta imot bestillinger på pumper i alle mulige former. Vi har holdt på i mange år og vet hvordan man tilpasser seg kundenes behov. Slik får vi jobben gjort så optimalt som overhodet mulig, og opprettholder vårt gode rykte.

E-post

Den enkleste måten å ta kontakt med AC Engineering, er via e-post. Vi får en del henvendelser stadig vekk, og blir dessverre nødt til å velge bort mesteparten av dem grunnet manglende informasjon. Dersom vi skulle besvart alle meldinger som kommer inn, ville vi ikke hatt tid til noe annet – dette fordi størstedelen av e-postene vi får verken inneholder konkrete spørsmål eller ønsker. Selvfølgelig vil våre erfarne ingeniører gi deg råd og tips dersom du trenger det, men skriv gjerne nøyaktig hva du har tenkt deg og hvilke tjenester eller produkter du vurderer. Dermed kan man utveksle større mengder informasjon om gangen, i stedet for å bruke tid på gjentatte e-poster frem og tilbake. AC Engineering prøver alltid å svare raskt på spørsmål og funderinger, uansett hvilken retning du har tenkt å gå. Helt uforpliktende, selvfølgelig, men vi hadde satt pris på om du allerede hadde et omtrentlig budsjett i tankene – slik setter man grenser for kreativiteten.

Ta kontakt på info@acengineering.com for å begynne dialogen, så tar vi spørsmålet om et eventuelt samarbeid eller en kontrakt senere.

Telefon

Før kunne du finne to mobiltelefonnummer her. Vi ble dessverre nødt til å fjerne dem på grunn av hyppige samtaler uten forvarsel – AC Engineering har mange baller i luften, samtidig som vi er et lokalt selskap uten noe servicesenter og lignende. I fremtiden vil vi muligens ansette noen til å håndtere alle mindre henvendelser, men for øyeblikket ser vi ingen poeng i dette.

Har du et større prosjekt du trenger hjelp med, eller vil diskutere et bredt samarbeid i flere områder? Da kan du gjerne stikke innom kontoret vårt for en uformell prat. Der er her, på stedet, at vi virkelig kan se over behovene dine og utarbeide en grundig skisset plan på kort tid. For å komme deg til Stord, der vi holder til, har du alle de mest moderne transportmulighetene det 21. århundret har å by på.

Stord

Leirvik og øya Stord ligger en rask kjøretur fra Haugesund, enten med bil eller buss. Den vakre motorveien dykker ned under vannet gjennom Bømlafjordtunnelen, og dukker opp igjen ved idylliske Føyno, der Stordalbrua straks tar deg over til Stord. Samtidig ligger Stord midt imellom Stavanger og Bergen, altså er det like enkelt å finne frem langs kysten uansett om du kommer nord- eller sørfra. Legg dog merke til at du vil bli nødt til å ta et par ferjer langs veien – dette kan dog være en ypperlig mulighet til å glane ut mot det ekte Norge og forstå hvor unikt landet vårt virkelig er. Når du har kommet deg over Stordalbrua, fortsetter du bare videre lang E39 til du ser Heiane Storsenter. Fortsett videre, legg senteret bak deg og sving av motorveien til Langelandsvegen – denne vokser til Verftsvegen, der vi holder til på høre side av kjøreretningen. Kommer du tidlig, kan du gjerne fortsette langs Verftsvegen mot Eldøyane, der utsikten mot den lille gjestehavna sikkert vil sette seg på minnet.

Husk at du bør ha med deg så mye informasjon som mulig, slik at vi kan forstå ideen din så godt som mulig. Dessuten er det fullt mulig å kjøpe en av våre energieffektive pumper ved å hente dem fra lageret. De fleste av våre besøkende kommer nettopp for pumpene. Legg også merke til at man alltid må avtale tid på forhånd – AC Engineering er et travelt selskap som ikke alltid befinner seg på kontoret i sin helhet.

Privacy Policy