Acengineering-no.com

Disposable Suction

Home  >>  Disposable Suction

Når man jobber med blod og andre væsker, er det ekstremt viktig å holde hygienen på et så høyt nivå som overhodet mulig. Sanitære forhold må alltid settes først, for det er slik man unngår komplikasjoner i sykdommen. Dessverre har man hørt om flere dårlige eksempler der undergraving av sanitære normer og hygiene førte med seg en forverring av tilstanden hos den syke. Det er her våre produkter kommer inn – AC Engineering satser høyt på å tilby banebrytende, moderne utviklinger hva angår pumper og vifter for medisinsk bruk. Derfor er det en fryd å kunne fortelle om vår bærbare pumpe med utbyttbare pumpehoder.

Dette er et lett, bærbart produkt som du kan ta med deg overalt – alt som kreves er en pose for avfallet, og vips, så er du i gang. Samtidig er denne bærbare pumpen fra AC Engineering veldig rimelig, med høy ytelse og energieffektivitet verdig det 21. århundret. Les mer om fordelene for denne pumpen nedenfor;

Bærbar

Det beste med den teknologiske revolusjonen vi alle lever i, er at ting blir bærbare. Alt er håndholdt nå i det 21, århundre, og stadig flere produkter utvikles i samme retning. Den håndholdt pumpen fra AC Engineering er veldig lett på grunn av de moderne materialene som ble brukt under utviklingen. Dermed kan man ta den med seg overalt – spesielt om man har et kateter og ikke vil binde seg fast til hjemmet. Problemer med ytre væsker trenger ikke være kjipt, det trenger ikke være krøplende. Alt du trenger er en håndholdt pumpe med lang batteritid, så kan du sette ut på ditt livs eventyr uten å måtte begrense deg selv på noen måte. Husk bare å lade opp pumpen med jevne mellomrom og bytte ut pumpehodet!

Batteridreven

Når noe er bærbart, har det selvfølgelig et innvendig batteri som gir fra seg strøm. Slike batterier lages ofte i dårlig kvalitet for å spare penger, og det er endebrukerne som sitter igjen med ulempene. AC Engineering forsikret seg om at denne bærbare pumpen er skapt kun med moderne teknologi, inkludert batteriet. Fra én opplading kan du tilbringe en hel dag utendørs, med mindre du har behov for stadig tømming av kateteret. I slike tilfeller kan det lønne seg å ta med et ekstra batteri, eller sørge for å ha en stikkontakt i umiddelbar nærhet – det går raskt å lade opp batteriet, og så lenge du bruker pumpen slik det står i veiledningen vil du neppe gå tom for strøm selv etter varig bruk. Dessuten er selve batteriet i topp kvalitet, altså taper det ikke sin holdbarhet med tiden.

Brukervennlig

Denne pumpen er først og fremst skapt for bruk i hjemmet, derfor var brukervennligheten blant de største prioritetene under utviklingen. Dette er veldig synlig – alle knapper er ryddig samlet på toppen av pumpen, og en rask forklaring sørger for at du ikke trykker feil. Samtidig er pumpen meget liten og får nesten plass i lomma, mens selve pumpehodet lett kan byttes ut etter bruk. Dermed får man en smidig, liten hjelper som alltid vil være tilgjengelig når du trenger det, og som kun tar et par sekunder å få i gang.

Slitesterk

Alle produkter som brukes i både hjemmet og utendørs må være så slitesterke som mulig. Man vil nødig at noe går galt mens man er ute – slike situasjoner kan medføre tunge problemer. Pumpen fra AC Engineering er bygd av robuste materialer og har blitt dobbeltsjekket av kompetente eksperter for å bekrefte at den holder lenge. Selv etter stygge fall og skraping fortsetter pumpen å fungere utmerket, noe som fjerner bekymringen til brukerne. Glem sofaen, glem medisinskapet – ta med deg denne håndholdte, batteridrevne pumpen ut på tur og glem kateteret!

Privacy Policy