Acengineering-no.com

Disposable Suction Pump / NPWT

Home  >>  Disposable Suction Pump / NPWT

Vakuumpumper har eksistert i mange hundre år, og er veldig viktige i hverdagen vår. Takket være smarte ingeniører har slike pumper til og med reddet liv – spesielt såkalte sugepumper på sykehusene. AC Engineering har flere pålitelige pumper på lager, blant annet slike sugepumper som er skapt for medisinsk bruk. Sugepumpene du finner hos AC Engineering er dessuten disponible, altså brukes de én gang og kastes deretter. Slik opprettholder man hygienen samtidig kostnaden forblir lav. Pumpene kan brukes i en rekke forhold, men spesielt innen hjemmehjelp og lignende.

Fordelene med de bærbare sugepumpene er mange, men følgende er de mest åpenbare:

Engangsbruk av alle detaljer

Du kan i bunn og grunn kaste hele settet med sugepumpen etter bruk, noe som senker faren for smitte. Dette er ekstremt viktig når man har å gjøre med virus og diverse smittsomme sykdommer. I tillegg vil man gjerne oppbevare blodet i skjermede forhold for videre testing. Sugepumpen hos AC Engineering gir deg denne avgjørende fordelen.

Raskt bytte av avfallsbeholderen

Det kan være livsviktig å bytte ut avfallsbeholderen i en sugepumpe så raskt som overhodet mulig. Med dette moderne produktet fra AC Engineering kan du gjøre jobben på snaue fem sekunder – og det tar ikke mer enn ett minutt å lære seg de raske grepene. Slik slipper du å bekymre deg om disse småtingene og i stedet fokusere på oppdraget ditt.

Ingen vedlikehold

Hvorfor skal bare sprøyter være disponible? Engangssprøyter er en selvfølge, men sugepumper som stopper blødninger kan brukes på nytt? Nei, med sugepumpene hos AC Engineering får du en smidig, nytenkende måte å se på helheten. Kast pumpene etter bruk – skuffen er full. Ingen vedlikehold, ingen rengjøring, ingen service. Åpne, bruke, kaste. Sugepumpene er skapt av nedbrytbare materialer, altså er miljøfotavtrykket minimalt. Mindre kostnader, mer brukervennlighet.

Ingen strøm

Noe av det beste med disse engangspumpene er at de bruker innebygde batterier. Altså kan du åpne opp en sugepumpe og komme i gang med oppgaven uten å se deg rundt etter en stikkontakt. Bruk oppladbare batterier, så sparer du enda mer på kostnadene og viser din omtanke for miljøet. Bærbare sugepumper er et helt nytt konsept i medisinuniverset, men de er her for å bli. Hiv deg på utviklingen allerede nå – AC Engineering hjelper deg frem!

Brukervennligheten

En av de store fordelene med engangspumpene fra AC Engineering er at de er veldig enkle å ta i bruk. Prøver man ut én pumpe på forhånd vil man aldri ha trøbbel med å bruke dem i en nødssituasjon. Det er derfor disse pumpene gjerne brukes til hjemmehjelp. Pumpene er skapt med fokus på brukervennlighet og funksjonalitet, altså vil man raskt forstå hvordan det hele går til.

Ingen lyd

Disse engangs sugepumpene er ypperlig egnet både til bruk i hjemmet og på medisinske institusjoner, for pumpen er nesten helt lydløs og stresser dermed ikke pasienten. Det er alltid ekstra skremmende å gå gjennom en behandlingsprosess når man hører lyder av alt som foregår rundt deg. Med sugepumpene fra AC Engineering vil pasienten straks føle seg mer komfortabelt, takket være det minimale lydnivået.
Dersom du er interessert i en moderne sugepumpe som passer til de fleste situasjoner, er dette noe av det beste du kjøpe på markedet. AC Engineering har satset på slikt tilbehør og byr på flere produkter innen samme bransje. Sugepumpene for engangsbruk er brukervennlige og raske å få i gang. Vi har flere presentasjonsvideoer du kan titte på hvis du vil se hvordan pumpene fungerer. Ser du dog etter en sugepumpe til bruk i hjemmet, er dette ditt beste alternativ. Med rimelige priser, høy brukervennlighet og nærmest ingen vedlikehold får du her i både pose og sekk.

Privacy Policy