Acengineering-no.com

Aircraft Vacuum Pumps

Home  >>  Aircraft Vacuum Pumps

Man kan trenge hjelp uansett hvor man er, derfor må markedet tilpasse seg forskjellige bruksområder. Her hos AC Engineering finner du moderne vakuumpumper spesielt skapt for luftfartøy, der trykket kan variere. Dermed er det kjempeviktig at vakuumpumpen er helt og holdent  forseglet fra alle kanter. De spesialiserte pumpene du finner hos AC Engineering har et smart design og kan skryte av en ekstremt lang levetid. Disse vakuumpumpene har erstattet de eldre modellene som var populære på 90-tallet, og byr på såpass mange fordeler at det ikke er noen grunn til å tviholde på de gamle pumpene.

AC Engineering kan garantere kvaliteten og vil vise mer nøyaktig hvordan disse vakuumpumpene vil gi deg større effektivitet og et bredere bruksområde dersom du kommer til kontorene våre på Stord for en uforpliktende prat. Nedenfor finner du dog de største fordelene punkt for punkt:

Førsteklasses smøring

Det moderne, innovative stempelet i pumpen er dekket med en spesiell smøring som holer produktet i topp stand over lang, lang tid. Selv etter flere år med daglig bruk vil man neppe skimte noen forandringer i strukturen eller forseglingen. Dette er det første tegnet på at AC Engineering selger vakuumpumper som er bygd for å vare.

Høyt vakuumtrykk

Stempelpumpen kan yte mye mer enn andre, tilsvarende modeller – perfekt for deg som ikke vil begrense bruken kun til normale oppgaver, men søker etter en effektiv pumpe med brede bruksområder. Den lufttette forseglingen sørger for færre hindre når pumpen er i bruk, og trykket kan dermed økes til tross for lavere turtall. Energieffektiviteten følger moderne trender og gir høy produktivitet med et rimelig strømforbruk.

Urokkelige forseglinger

Det største problemet med vakuumpumper, er nettopp at de er avhengige av vakuumet. Luft kan ikke slippe inn – dette vil ødelegge arbeidet. Vanligvis er det dårlige forseglinger og manglende begrensninger som dreper pumpen. AC Engineering byr derimot på en vakuumpumpe for luftfartøy med ubrytelige segl, altså er det nærmest umulig å miste vakuumet på innsiden.

Passer inn overalt

Når man skal få på plass en vakuumpumpe i et luftfartøy, spesielt i et fly, kan det være vanskelig å tilpasse monteringen nøyaktig. Man vil nødig at pumpen ikke skal rekke frem til de viktige områdene, derfor er stempelpumpene fra AC Engineering et ypperlig valg – disse kan monteres nærmest helt fritt, i enhver retning, og vil dermed dekke et større areal enn andre modeller.

Hardbarket testing

Man kan snakke i timevis om fordelene ved et produkt, men det hjelper lite dersom man ikke får prøvd det ut. Vakuumpumpene for luftfartøy kan ikke være dårlige – dette kan skape livsfarlige situasjoner. Dermed går de alle gjennom grundig testing. Ja, hver pumpemodell hos AC Engineering går gjennom den røffe testen. Som regel kjøres vakuumpumpene for luftfartøy gjennom en såkalt «stresstest» der temperaturen klatrer opp til 120 grader. Ingen av pumpene viser tegn til skade selv i slike forhold, og etter nesten fem tusen (!) timer med testing kan man trygt si at de er bunnsolide.

Selve stempelpumpene er skjult bak det sterke materialet, og vil vare i utallige tår. De fleste av våre kunder velger derfor å kjøpe flere sett med slike pumper, for deretter å oppgradere luftfartøyene i helhet. Rimelige priser og rask levering er de siste fordelene verdt å nevne, og vi er sikre på at opplevelsen din blir like positiv som alltid her hos AC Engineering. Disse spesialdesignede pumpene er verdt hver krone de koster, derfor lønner det seg å kjøpe et større parti – her kan vi forresten snakke om rabatterte priser. Når det er snakk om fly, bør man alltid gå for en komplett pakke. Slik vil sikkerheten og helsen ivaretas også oppe i skyene.

Privacy Policy